UTBILDNINGAR

UTBILDNINGAR

Behöver ni öka er försäljning?

Utbildningar i Sverige & Spanien 

De flesta av oss tränar fysiskt ett par gånger i veckan. Men hur ofta tränar du på ditt yrke? Säljutbildning handlar om att bli medveten om sin prestation och kompetens och koppla det till ett arbetssätt som över tid kommer göra att du säljer mer än du gör idag. Våra säljutbildningar skräddarsys utifrån er säljcykel och produkt. I takt med digitaliseringen så har världen krympt och konkurrensen hårdnat. Den som var en leverantör igår kanske inte finns kvar imorgon. Försäljning på 2020-talet handlar om att teama med kunden. Att tillsammans över tid samverka för att nå fördelar som kunden kan dra nytta av i sin verksamhet.

Våra utbildningar leder till resultat för både dig och kunden:

Säljande ledaregenskaper – Modern försäljning handlar om att du förväntas vara expert åt kunden och även coacha, delegera och kravställa för att resultatet och kundnyttan ska bli maximal

Relationsmarknadsföring – Med de moderna CRM-systemen och LinkedIn tar du dina kundrelationer till nästa nivå.

Leadsgenerering – Försök inte att sälja till alla, sälj bara till de som vill bli dina kunder.

Säljsamtal – Säljsamtal som leder till resultat för både kunden och säljaren.

Digital marknadsföring inom sälj – Kalla samtal är borta sedan länge. Konkurrensen är stenhård och världen transparent. Det gör att kunden har kommit långt i beslutsprocessen när sälj kommer in. Så hur säljer du digitalt?

"B2B?" "B2C?" Nej -H2H!

- Peter Bergdahl

Peter Bergdahl

20 års erfarenhet av försäljning 

Rulla till toppen
Scroll to Top